Joves Pilots

Álvaro Otero Pérez és un dels molts altres pilots amb futur, neix un 22 de octubre de 1997, a Cadis, on actualment viu. En l'actualitat està cursant 6è de primària, parla català i combina a la vegada i entre les seves aficions hi ha el Karting i l'Hípica.

Començaments en el Karting:
Als vuit anys, en un petit circuit, Álvaro va provar el seu primer kart de lloguer i en aquest mateix moment va saber que volia córrer amb un kart, deixant en un segon pla la seva passió pels cavalls.

El 2007 va obtenir el seu primer kart al Circuit de Cartaya, i en dues setmanes ja va participar en la seva primera cursa, quedant en la 7a posició. Aquell any va realitzar quatre carreres més en la categoria Aleví.

Álvaro comença a pilotar el 2008 amb Sud Competició Racing Team, amb seu al Kartòdrom de Cartaya. Diguem que aquí comença la seva veritable carrera esportiva al Karting. Gràcies a l'excel·lent feina desenvolupada per l'equip compta amb el millor suport mecànic i personal per poder desenvolupar al màxim la seva hablilitat en el pilotatge i formar-se com a pilot i com a persona.

Aquest mateix any segueix competint en la categoria Aleví, participant en competicions de tot Espanya, aconseguint el títol de Subcampió al Campionat d'Andalusia de Kàrting.

En vista dels magnífics resultats obtinguts en l'any 2008 puja a la categoria Cadet un any abans del que li corresponia, comptant amb el suport incondicional de l'equip Sud Competició Racing Team, amb el qual resultat d'un gran treball, Álvaro ha aconseguit les seves victòries més valuoses

Aquest 2009, Álvaro ha participat en el test GP4 al Circuit de Monteblanco. En el Campionat d'Espanya on ha quedat en sisena posició. En el Campionat de Catalunya es va proclamar campió en tres curses i va ser el 2n classificat en tres més. També va participar en les Karting Series, la Copa de Campions i el Campionat d'Andalusia on ha aconseguit quedar campió en la categoria cadet.